Camp Redó de Palma.

TW

És ben cert que hi ha barris de primera i de segona categoria dins d'una mateixa ciutat, i si no penseu que trobarem les mateixes infraestructures urbanístiques dins d'una barriada del nucli antic o dins d'un barri al extraradi?

Això és el que passa dins del barri de Camp Redó, els veïnats ja estan farts de promeses buides i falta d'expectatives cap a un canvi efectiu i realista.

S'ha parlat molts d'anys de la inseguretat del barri, de la falta d'efectius policials i sobretot de la construcció del famós eix cívic que uniria els barris Cas Capiscol i Camp Redó a través d'un passeig molt gran i, per tant, es podrien construir multitud d'espais verds, plantar molts d'arbres... en definitiva, fer un passeig amable pels nens i per la gent major del barri, amb moltes ombres i bancs per seure per les persones majors i parcs infantils pels nens.

Un recent estudi diu que fer aquest tipus d'intervencions urbanístiques pot evitar moltes malalties com el càncer de pulmó, al·lèrgies, prolonga l'esperança de vida, redueix l'estrès, millora el descans i també afavoreix agafar el son molt millor.

La Unió Europea està donant subvencions per les transformacions de les ciutats i pareix que nosaltres no ens volem beneficiar d'elles, una llàstima perquè tard o d'hora aquest eix cívic sirà una realitat i probablement el tren ja haurà passat i ja sirà massa tard.

Nou de juliol del 2024, un veí indignat.