L'equip que organitza les Fires i Festes amb Miquel Oliver al capdavant.

Les Fires i Festes de Manacor ompliran la ciutat durant els propers dies. Amb un gran nombre d’esdeveniments pensats per a tots els gustos i interessos, la celebració inclou molts aspectes diferents. Mateu Marcé, regidor de Festes, i Júlia Acosta, regidora de Promoció Econòmica, comenten els diferents aspectes d’aquesta celebració.

«En aquesta edició novament s’ha vist la implicació de tots els departaments de l’Ajuntament. És una tasca conjunta que val la pena», assegura Marcé. Dins tots els actes que organitza el seu departament, el regidor destaca els concerts: «El dissabte 25 tindrem el de Xanguito i Jantià, el dia 31 serà la Revetla Blanca de les Fires i Festes i el dissabte 1 de juny l’organitzat per Renou Col· lectiu, amb un estil més alternatiu i la participació de grups de gran nivell». Marcé afegeix que aquests dies és molt important «la participació dels ciutadans, que són els veritables protagonistes. Sense ells realment les festes no serien veritables festes». Aquest esperit es veurà molt bé a la Desfilada de carrosses i comparses del diumenge 2 de juny, en què «ja no hi haurà un factor competitiu, només col·laboratiu entre tots els participants».

Per part seva Júlia Acosta destaca «l'aposta per l’Espai Lúdic que estarà dissabte a la Fira de Primavera, però destaca com a nota general del programa «la seva línia continuista i transversal. Mantenim en aquesta edició allò que cada any funciona, però sense oblidar ampliar els actes cap a nous interessos», assegura. Pel que fa al vessant comercial de la Fira, afirma que és «bàsic el paper dels firaires. Sense la seva presència no seria realment una Fira». Finalment expressa que una de les claus de l’èxit d’aquestes Fires i Festes de Manacor està en la variació de la seva oferta, on tothom pot trobar l’estil de celebració que més li vingui de gust gaudir»