Mn. Marià Gastalver Martín. Prior de Lluc

Més que mai necessitam llocs d’acollida i de silenci, llocs de pau i serenor, llocs de proximitat i acceptació incondicional on sentir-nos sempre ben arribats, llocs on sorprendre’ns per la bellesa i el misteri de la vida desvetllada en la creació. En definitiva necessitam llocs on viure un amor que integra i reuneix.



Des del segle XIII, els nostres avantpassats descobriren en el Santuari de Lluc, la casa pairal on viure en senzillesa i veritat l’autèntic sentit de la vida a la vegada de sentir-se protegits i acompanyats per nostra Dona Santa Maria. Una petita col·legiata de preveres i una tendra i valenta Escolania iniciaren la realitat d’aquesta Institució que avui en dia fonamenta la seva missió mitjançant la fe, la cultura i la natura.


Lluc lloc on fer experiència de la cultura de l’encontre, com ens proposa el papa Francesc, i acompanyats sempre de les «veus blaues» de la nostra Escolania, s’omple de satisfacció per poder oferir aquest fantàstic projecte «Refugis d’amor i oferiment» del nostre estimat amic i artista de les profunditats de l’ànima, Joan Bennàssar.

Figures humanes, individuals o grupals, oferents o pensants, que admiren o són admirades. Figures que integrades perfectament en els diferents espais que conformen el Santuari aporten als nostres pelegrins i visitants la sensació d’unitat i harmonia entre l’art, la natura i l’espiritualitat.

No deixeu d’aprofitar aquesta bella exposició en aquest lloc tan emblemàtic de la nostra terra.