Esperança Camps, Antònia Vicens, Sebastià Portell y Maria Muntaner, este miércoles, durante la presentación. | Teresa Ayuga
Palma18/02/16 0:00
Cuando el escritor Sebastià Portell y la editora Maria Muntaner propusieron hace unos meses a Antònia Vicens, «la gran dama de las letras catalanas», publicar un libro sobre su «trayectoria vital y literaria», la autora pensó que «a nadie le iba a interesar mi vida». Este miércoles, en la presentación de la biografía Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors (Lleonard Muntaner), que escribe Portell, quedó claro que la artífice de títulos como Lovely o Fred als ulls estaba muy equivocada.
8 comentarios
Para comentar es necesario estar registrado en Ultima Hora
Se vou que evui te molte de feine,tembe va e destajo ,LA PELA ES LA PELA,lo que e ell no li conve ¿sira per lo que cobre? tot eu critique,elerte just critique e nes que no pensen com ell,moltes de vegades fins i tot els insulte,es 3% de segons quins pertits de Valenci i Catalunya,mes es ERES que segons quins empresaris cobraren i no feren sa feine,es ben vere com diu es refran tot lo dolent se junte.
Exo de INVASORS,OCUPEDORS,EDOCTRINEDOS,segurement van quelades e ses teves¿idees?
Me sap greu per aquest dòna, però tota sa tropa de traidós a sa nostra llengo, sa Baléà, y a sa nostra cultura, eran ahí a s'homentaje, una guarda de replegads y renegadas de sas nostras islas, que s'en vagin a cataluña a llepa culs. Aquí no les volèm ni les sofrim!
Pues que le hagan el homenaje en Cataluña, digo yo, ¿no?
Enhorabona Antònia! Ets una gran escriptora. Ets un orgull per a la nostra terra ja que la teva actitud cívica i literària és més que excel.lent. Gràcies!
Ês una de ses escritores catalanes de Mallorca qu'ha contribuit à universalisá es catalá. La poríem incloure à sa generació d'escritós baleás catalanisats que varen comensá à publicá desvés ets añs 70 des sigle passat. Ets escritós que formen aquesta generació varen tení sa visió clarivident de qu'empleá sa nostra llengo p'escriure llibres ês culturalment negatiu. Ambe questa actitud han contribuit à penjá à sa nostra llengo s'etiqueta de socialmente baxa y inapte per colsevol situació formal. Lo qu'ha conduit à que sigui es catalá sa llengo an sa que s'alfabetisa y pel.lo tant acabi ocupant es puesto de sa nostra llengo à totes ses situacions, tant formals com informals. Si aquest ês s'objectiu final des catalanisme, tots ets homenatges que rebí des catalanistes, pê sa seua contribució à sa causa, son ben merescuts.
S'UH tot lo dia amb catalanades. Enguany es l'any Cervantes i no heu dit ni mu. Però clar si comparam a Don Miguel de Cervantes amb "la gran Dama de las Letras Catalanas" que no coneix ningú a Mallorca, ja sabem qui se mareix sa notici..
¿Y a qui l´importen ses lletres catalanes a una terra avón xerram es baleà y es castellà? tanta impossició catalana lo únic que se conseguex ês que tenguem catalanofòbia