TW
0
R. P. F. Ja han transcorregut vint dies d'ençà dels incidents que varen protagonitzar alguns serverins i serverines majors d'edat i menors afuats pels seus pares, assebentats i conscients del que volien fer i a na qui.

De tot ja s'ha pres nota, i el conjunt ha estat fotografiat, gravat i guardat, que no emmagatzemat. Però me sent obligada a un aclariment:
Eduard Servera Cariñena no és cap «fill de puta», i pareix mentida que les cridaneres senyores no hagin demanat als seus marits si per un casual saben el que significa això.

Que no es cap «cabró» "«marit consent de dona adúltera» (Alcover)" però és probable que algun marit, en veure el video, s'hagi fet seva aquesta paraula.

Podria continuar anomenat els insults un per un, però m'ho impedeix una certa tristesa provocada per un fet. Si la gent pot ser amable, carinyosa i solidari dels altres, haurem de reconèixer que també pot caure dins la mesquinesa i la hipocresia. I persones que combreguen, canten al cor parroquial o fan catequesis, que no s'estalvien de fer una passadeta per l'església, poden ser la prova de què l'amor cristià no fa la més petita incidència dins el seu cor o el seu cos. Tant se val si anam contra la integritat física d'un batle i d'una part del Consistori (sis regidors i un batle exponents de la democràcia) que no fugiren quan començà l'aldarrull.

Es curiós però tenc la impressió que en cap moment l'Església serverina farà cap condemna, pública ni privada, del que passava a vint metres del seu altar, sols faltaria! L'altra cara de la moneda la formen totes les persones que, tant si van com si no van a l'església, han trucat i continuen trucant per donar ànims; a totes aquelles persones que han estès i es fan còmplices de com es sent una persona quan li diuen: «Anit vendrem a cremar ca teva», o «ses filles es trobaran al seu pare mort».

Gràcies a tots els serverins i serverines que no pensen com els tres-cents miserables que han intentat espenyar en cinc hores allò que molts hem anat lluitant i aconseguint dia rera dia i any rera any. El que intentam es que millorin les condicions del que creim important i anomenam «democràcia».

O es que encara no s'han adonat que és això el que volem per els nostres fills i filles, a més d'una Mallorca amb futur, per la qual lluitarem malgrat alguns la se'n vulguin dur flastomant.