El panadero Toni Gelabert de la Pastisseria Real de Palma tras ganar el concurso,
Campos, Mallorca13/05/18 12:10
El panadero Toni Gelabert de la Pastisseria Real de Palma ha conseguido este domingo el primer premio del concurso que buscaba el mejor ?pa moreno? de Mallorca.
16 comentarios
Para comentar es necesario estar registrado en Ultima Hora
Lo importamte es que no desaparezcan panaderias donde hagan pan bueno, el de toda la vida,,y no la basura o mi.... que dan en las gasolineras,franquicias, gasolineras,,etc,,etc,,,a estos hemos de ir,,por salud y calidad. Enhorabuena a esta panaderia,,o como si fuera otra la ganadora
a ramell, no se pot ser més malpensat, jo hi vaig participar, vaig quedar dins el 5 finalistes, i te puc jurar de cap a peus que no hi va haver cap tipus de pago ni trampetes amanyades, tot va ser totalment anonim i desinteresat, ENHORABONA A PASTISERIA REAL
Es de Carrefour des Coll és molt bo també.
Som una veinada del barri ón és la passtisseria La Real del carrer Reis Catòlics de Palma. No tinc cap interés particular ni cap relació amb els propietaris d'aquest comerç i he de dir que no és massa barata però en justícia assegur que és el pa moreno més bo que he tastat des de fa molts d'anys, i soc de les que aprofit quan pas per qualsevol puesto o poble per comprar-ne. Des de aquí enviar-lis la meva enhorabona i que esper que guanyin clients, el pa ho mereix, però que no pujin el preu per poder seguir comprant molt de temps. Us ho recoman de bon de veres.
A mem. Aquest concurs s'ha fet a Campos, amb gent que tasta pa bo cada dia. Jo no he provat aquest pa, però és que resulta que si surt al diari amb una gran notícia per aquest jove -que n'hi ha pocs dedicats al pa pagès pel sacrifici que suposa aquesta feina- tot d'una ja el critiquem: que si ha pagat, que si hi ha forns millors...tot són opinions, però crec que hem de fer un exercici de maduresa, donar l'enhorabona a aquest al·lot i animar-lo a que fins que se jubili faci pa moreno, per què no tenc gens clar que d'aquí a 20 anys els meus fills en puguin donar als seus nets. Bravo per a ell i per a tots els que fan bon pa.
A Palma para complarlo hacen cola... "Ca na Cati"
¿No es este mismo horno el que ganó el concurso de ensaimadas....? perdonen pero yo viví cerca de este horno en Palma, (calle Reis Catolics), he comprado pan y ensaimadas y no es de lo mejor.......lo siento.....Ensaimadas las hay mucho mejores, las de Cán Joan de S´aigo o las del Forn de Can Coll de Sant Jordi por ejemplo.....y no conozco a ninguno de los dueños de estos dos que he nombrado...Y el mejor pan moreno que he comido era de Sa Pobla...no se si era el que se presentó....creo que si.-
Es pa mallorquí ha d'ésser molt xarec per ser pitjor que ses millors baguets industrials que se venen a benzineres o hipermercats.
si señor es pa de selva..... pero que te se millor co torra?
Por favor,si el jurado probase el PAN MORENO del FORN CAN FELIP de SELVA, ya no importaría que hubiese concurso..... ESPECTACULAR