Presentació de les Festes del Carme de Porto Cristo 2024.

Porto Cristo celebra les seves Festes del Carme entre els dies 6 i 21 de juliol. El programa d'actes és una crida a gaudir de la festa amb veïns i amics, però sempre amb seny. Es podrà trobar de tot en aquestes festes estiuenques, des de música i ball, fins a activitats esportives, festes, cultura i tradició.

Comencen els actes amb l'Horabauxa Blava del dissabte 6, un peculiar avenç de les festes, que arrencaran com a tal dijous 11 amb el Cercavila amb la Banda de Tambors de Porto Cristo i el pregó, que pronunciarà Joan Gomila Capó, a les 8 de la tarda a l'oficina municipal. El divendres 12 serà una nit especial amb la Fira Nocturna, que es podrà visitar entre les 19 i les 00 hores a la plaça de s’Aljub, el passeig de la Sirena i el carrer de Bordils. Aquell mateix dia, a les 20.00h serà el Memorial Francesc Ramis, amb l'actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Porto Cristo. Acabarà la jornada amb Barroc a Harmonia, un concert del Cor de Cambra i Emsemble Ars Antiqua, a l'Església del Carme des de dos quarts de deu del vespre.

Quedaran al davant diversos dies d'actes i celebracions que inclouen l'Horabauxa de Carnaval, l'actuació castellera i el Concert a les Coves del Drach a benefici d'ASPANOB, el dissabte 13; i Mulla't per l'esclerosi múltiple o el concert de la Banda de Música de Manacor seran el diumenge 14. Dilluns 15 serà un dia dedicat als nens i nenes, amb diverses activitats especials i el dimarts 16 serà l'especial Dia de la Patrona, amb la celebració d'una gimcana popular i una missa concelebrada amb ofrena floral i la processó marítima esperada. Tot i ser aquest el dia principal de les festes, encara quedaran molts fins fins que el diumenge 21 sigui per fi la traca final, amb el Correfoc i el Gran Castell de focs artificials.