La delegada de Fires, Júlia Acosta i el regidor de Cultura, Ferran Montero, conviden a venir a Manacor a disfrutar del nou format de la Fira de Setembre.

A Manacor ja está tot a punt per a gaudir aquest dissabte 14 se setembre d’un dia de festa grossa, amb la darrera fira de la temporada al municipi, la Fira de Setembre, que enguany, per adaptar-se als nous temps presenta moltes novetats. La primera i més important, per evitar la calor d’altres anys, sobretot al migdia, es fa l’horabaixa-vespre. Amb la davallada de temperatures farà molt més bon passejar i gaudir tant de les paradetes que hi haurà instal·lades com de les activitats complementàries que s’han organitzat per a que petits i grans puguin gaudir de la fira. Així, estrenarà format de fira nocturna.

Entre les 19 i les 00 hores la plaça de sa Mora acollirà les paradetes d’alimentació, a la plaça de Sant Jaume es mostrarà l’oferta d’artesania, i les atraccions de fira es troben des de divendres horabaixa el día 13, al carrer de Sebastià Nicolau Sureda, davant l’estació del tren. A mes, hi ha diferentes exposicions i concerts que ajudaran a dinamitzar encara més el dia a Manacor. La delegada de Fires, Júlia Acosta i el delegat de Cultura, Ferran Montero, expliquen que «tot el conjunt, una fira cuidada, a més de la resta d’actes complementaris que acompanyen aquest dia són un atractiu perquè la gent pugui gaudir de la jornada de la Fira de Setembre».

L’espectacle itinerant d’animació al carrer ‘Neo-Rural amb rodes’ recorrerà el carrer Lleó XIII entre les 19 i les 21 hores per fer de nexe d’unió entre les places de sa Mora i de Sant Jaume. A partir de les 21 hores, el grup manacorí Reina oferirà un concert a la plaça de Sant Jaume; i a partir de les 21.30 hores el grup Swing Preaches oferirà un concert-ballada a la plaça de sa Mora. També, al Claustre de Manacor es pot visitar una mostra de disseny floral a càrrec dels alumnes del Curs floral de Per Benjamín, campió mundial de floristeria.

D’altre banda hi ha diferents actes entorn al Festival Internacional IV Cicle d’Orgue; i a l’Espai d’Arts i Humanitats situat al carrer Major, 22, de 18 a 20.30 hores, es pot visitar l’exposició fotogràfica ‘Dins de la revolució armada de Myanmar’, de Siegfried Modola, guanyador del 27è Premi Internacional Luis Vultueña que organitza Metges del Món.