Unas quince fincas del Valle de Sóller –situadas en los municipios de Sóller y Fornalutx– se han beneficiado del programa de ayudas de recuperación de cultivos y de elementos etnológicos relacionados con el agua que a finales de 2014 lanzó el Consell de Mallorca a través del consorcio Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.
Unas quince fincas de Sóller y Fornalutx recuperan el olivar
También en Noticias
- «Cometí un error hace casi 20 años y se me está persiguiendo toda mi vida»
- Fallecen seis personas, entre ellas cuatro menores, en un grave accidente de tráfico en Maó
- Descubre la planta ideal que te ayudará a dormir toda la noche del tirón
- Así ha sido el encendido de las luces de Navidad
- Muere un ciclista en Bunyola
8 comentarios
Para comentar es necesario estar registrado en Ultima Hora
a la serra de tramuntana els marges estan tan esbaldregats que amb les ajudes públiques no bastaria per arreglar-los tots.
Un negoci, com sempre!!
El nostre paisatge encisador resultava de cert equilibri entre cultius i bosc o garriga. No seria un progrés que molts de conreus es tornassin pinarons, com em va sembler veure a Eivissa. Els cultius fan respirar i donen llum el paisatge.
Si a Soller produechen molt doli y el venen a sa peninsula, es oliverers de Andalucia sirán ets perjudicats yaurá mes mitseria. Pensem amb ets altres i no sigam tan egoistes.
Crec que no s'ha de dramatitzar el temma de la llenya. Tenim per ventura massa pinar i, al contrari, massa poc alzinar. Tot depén de quina llenya es tracta.
la llenya s'ha venut a Italia per fer electricitat ? algú del PP ha xupat per la venda de Llenya ?
S'hauria de trobar una solució per tal de mantenir marges, cultius i safareigos, sobretot vora la mar, de la banda de Banyalbufar, etc. No podem deixar reduïr-se aquest paisatge meravellós.
Pertot a Mallorca, hom pot oliveres replantades o noves. Curiosament, em va sembler percebre uan tendència semblant al Marroc. No es pot dir el mateix, malauradament, per als tarongers de la Vall de Sóller.