Anna Lizaran i Alícia Perez, dues actrius de generacions diferents i trajectòria inqüestionable, ballen verbalment l'últim text de Benet i Jornet sobre la despossessió de la pròpia vida. Estrena a la galàxia. "Josep Maria Benet i Jornet és el creador del serial català i, en certa mesura, el pare de tots els dramaturgs actuals del país." (Santi Fondevila, La Vanguardia) "El nostre gran dramaturg." (Joan Anton Benach, La Vanguardia) intèrprets Anna Lizaran / Alícia Pérez escenografia Llorenà | teatrelliure (Youtube)

Valorar

La obra que presentan Teatre Lliure y El Canal -Centre d'Arts escèniques de Salt/Girona en la Fira de Teatre de Manacor explica la relación casi accidental de dos mujeres de edades diferentes, entre la madurez y la vejez. Una relación que evolucionará y concluirá de manera seguramente inesperada.

¿Pero es esto, solamente? Las conversaciones entre ellas quizás descubrirán, sin énfasis, incluso con humor, pero también con momentos exasperados, la miseria de unas personas que, de maneras diferentes, han sido humilladas por la indiferencia...

Datos de interés
Fechas y Localización:
  1. El 21/10/2011 a las en Teatre de Manacor Finalizado
  2. El 22/10/2011 a las en Teatre de Manacor Finalizado
Precios

20 €