Fira Nocturna de Porto Cristo.

Porto Cristo està celebrant les seves tradicionals Festes del Carme, una de les cites més típiques de l'estiu en aquesta zona de l'Illa. Aquest vespre albergarà la seva important Fira Nocturna. La localitat, dins del municipi de Manacor, va començar el seu programa de celebracions el dia 6 de juliol passat. Des de llavors s'han celebrat esdeveniment molt diversos, destacant el Cercavila i el Pregó de Festes a càrrec de Joan Gomila Capó, ahir a la nit a l'oficina municipal. Per davant quedaran molts, molt variats i d'interès, com ara l'Horabauxa de Carnaval, l'actuació castellera, la Nit d'Havaneres i rom cremat o la gran processó marinera del dimarts 16, dia de la Patrona. Però sens dubte una de les cites imprescindibles és aquesta Fira Nocturna d'avui divendres. Començarà com s'ha esmentat, a les 19 hores i durarà fins a les 12 de la nit. Estarà ubicada a la Plaça de l'Aljub, al Passeig de la Sirena i al carrer de Bordils.

PORTOCRISTO. FERIAS. VIII FIRA NOCTURNA DE PORTO CRISTO.

Amb el seu habitual gran ambient, la Fira Nocturna de Porto Cristo està dedicada a l'artesania i la gastronomia. En aquesta edició hi haurà instal·lades és el seu recorregut al voltant d'un centenar de paradetes. S'hi podrà trobar des de roba i complements, fins a regals, peces de decoració, joies i un llarg etcètera. D'altra banda, l'alimentació també serà protagonista, amb molts productes i receptes a punt per consumir. Tant l'artesania com la gastronomia estaran marcades pel segell inconfusible de la millor qualitat del fet a mà i natural.

Els actes de les Festes de Carme de Porto Cristo seguiran fins el dia 21 de juliol, quan es viurà la Traca Final, amb el Porto Cristo Balla a la plaça del Sol i la Lluna, els Correfocs a càrrec de Manafoc i el Gran Castell de Focs Artificials, que serà visible des de tota la badia.