Fira Nocturna de Manacor.

Les festes de Sant Jaume són un dels esdeveniments més especials que celebra la localitat de Manacor. D'entre tot el programa destaca especialment la Fira de Sant Jaume, una cita nocturna amb els millors productes artesans i d'alimentació.

La gran participació popular ja s'ha notat en molts dels esdeveniments realitzats, però encara queden per davant els dies de més intensitat. Dimecres 24 en serà un. La jornada començarà amb la Lliurament del Penó als Cavalls de Sant Jaume, a les 19 hores. En aquell mateix moment s'obrirà al públic la Fira de Sant Jaume o la Fira Nocturna. Es podrà visitar durant tota la vetllada fins a les 12 de la nit. Instal·lada a la plaça de Ramon Llull, constarà ni més ni menys que de 26 paradets d'artesania i 10 d'alimentació variada, però tot això amb la garantia de la millor producció local. Pel que fa als participants, s'ha prioritzat que siguin locals i oferiran una àmplia varietat de productes. També destaca la presència de foodtrucks i se serviran còctails, creps, tacs, entre molts altres plats. Tot plegat també gaudirà d'una acurada ambientació. Després de visitar aquesta Fira Nocturna, es podrà gaudir a la mateixa plaça de Ramon Llull de la Revetla de Sant Jaume, on actuaran l'Orquestra Oasis, el grup Islanders i Sor Estiercol.

MANACOR. FIESTAS PUEBLOS. Las fiestas de Sant Jaume llenan de participación, tradición y artesanía

El dijous 25, dia de Sant Jaume, seguirà les festes als carrers. Hi haurà actes tan importants com la Lliurament del Penó al Síndic Jove, la popular Encamisada i el Córrer l’Anell, a la Via Verda.