Els membres de la Comissió de Festes de Son Macià.

Les Festes de Son Macià són l'excusa perfecta per gaudir d'una celebració que equilibra com poques les coses tradicionals, la innovació i la millor diversió. Aquest any el seu programa s'estén per més de dues setmanes d'esdeveniments per a totes les edats, pensats per i per al poble i on hi tenen cabuda tots els que ho vulguin passar bé. Bel Maria Pascual és membre de la Comissió de Festes de Son Macià, un ampli i variat grup de persones que es dedica cada any a que aquestes festes siguin el que tots n'esperen.

-¿Com serà aquesta edició de les festes?

-Seran 15 dies de celebració en què seguim celebrant els actes més típics, però en què també tindrem, com cada any, moltes novetats. Continuem celebrant el tradicional pregó, en què participarà la Banda de Música de Manacor; la gran revetlla o el Campionat Mundial d'estràngol, que és una activitat que sempre ens ve de gust i en què a més hi participen cada vegada més nens. Això assegura que aquesta tradició es continuï celebrant durant molts anys. La Fira del Vi i la Cervesa arriba a la tercera edició i cada vegada té més èxit a les nostres festes. Destacar també la Fira, que ofereix el millor en productes de proximitat, o la gran Festa Pagesa de diumenge 4.

son macia festes

-Hi haurà també moltes novetats?

-Cada any intentem que hi hagi alguna cosa nova, que les festes tinguin un toc diferent. El programa d'aquest any està inspirat als anys 80 i tindrem una festa temàtica el divendres 9, anomenada 'Roller Disco and Burgers', a la qual convidem a venir tothom disfressat a l'estil d'aquella dècada.

-Què destaca de la feina d'organització?

-La Comissió de Festes és un gran grup de persones que s'uneixen per donar forma a la celebració. Ho organitzem tot, amb l´ajut de l´Ajuntament de Manacor per a alguns actes. Tot són idees pròpies, és una gran tasca col·lectiva. És per això que convidem a gaudir de les nostres festes, unes festes per i per a tothom.