Fira Nocturna de Son Macià. | A. BASSA

La Fira Nocturna de Son Macià es converteix en un dels grans atractius de les festes d'aquesta localitat, que fa uns dies que es celebren sota el lema Welcome to Sun Macià, The good old days. Les circumstàncies climatològiques han obligat a celebrar-la el divendres 16.

La Fira Nocturna arriba a la seva XXXVIII edició omplint novament la localitat dels productes més autèntics, els sabors més intensos i el millor ambient per suportar les temperatures de l'estiu. Com a cada edició, hi haurà des de les 19 hores un gran nombre de paradetes en què es podrà trobar artesania, bijuteria i moltes propostes gastronòmiques.

MANACOR - FERIAS - La Fira Nocturna de Son Macià exhibe en la calle sus raíces y sentimientos.Centenares de visitantes disfru

Tot estarà marcat per l'autenticitat i el segell 'fet a mà'. Com a complements a la Fira també hi haurà la clàssica Desfilada de Gegants i Gegantons, amb la participació dels Gegantons de Son Macià, els Gegants de Manacor i la Colla de Xeremiers i Flabiols de Son Macià. A les 21 hores els que s'animin també podran gaudir del Ball de Bot, gràcies a l'actuació de l'Agrupació Sa Torre i Es Jai de Sa Barraqueta.

Dijous 15 serà per fi l'últim dia d'aquestes festes, amb la missa, l'homenatge a la gent gran, el teatre de la companyia Argelagues i el gran final de festa.