La Desfilada de Carrosses i Comparses de las Fires i Festes.

Continuen les Fires i Festes de Manacor, que arriben aquest cap de setmana a la seva recta final. Pel divendres s'han organitzat diversos actes tan diversos com interessants. Es començarà amb l'Olimpíada Escolar o la inauguració de l'exposició dels treballs de la Llar de Manacor. Entre les 19 i les 23 hores serà la Gran Festa de la Quintada 2012, al Parc Municipal. Arribaran després el concert de Laura Pallicer, el Picat de glossat i una de les cites més esperades, la Revetla Blanca de les Fires i Festes, a la plaça Ramon Llull entre les 22 i les 3.30 hores.

El dissabte 1 de juny serà una de les novetats d'aquest any, el Trail Ciutat de Manacor, que començarà a les 11 del matí a la pista d'atletisme municipal, on també hi tindrà arribada. A les 12 la cultura serà protagonista amb el Lliurament dels premis literaris Ciutat de Manacor 2024, a la Institució Pública Antoni M. Alcover. Després de més activitats esportius com judo o escacs, arribarà a les 18 hores una trobada amb la tradició, la XXII Trobada Gegantera, que serà a la Plaça del Convent. La música centrarà la resta de la jornada, amb la celebració del concert organitzat per Renou Col·lectiu i el Concert del Cor de Cambra i Ensemble Ars Antiqua.

MANACOR - TROBADA DE GEGANTS DURANTE LAS FIRES I FESTES DE PRIMAVERA 2016.

S´arribarà així al diumenge 2 de juny. El primer acte serà el Trofeu de Judo DI El Petit Judoka. A les 12 serà l'homenatge a Antònia Matamalas al Teatre de Manacor ia les 18.30 començarà la divertida i molt participada Desfilada de carrossas i comparses, des del passeig de na Camel·la. El punt final el posarà el Concert Líric amb Maria Planas, José Manuel Sánchez i Jesús López Blanco, al Pati de Can Frau i organitzat per l'Associació Cultural S’Agrícola.