Les Festes de Nadal es viuen amb una gran il·lusió a Manacor. Després d'uns anys complicats, és el moment que la ciutat recuperi el seu pols habitual, i per això des de l'Ajuntament s'ha confeccionat un ampli programa de Festes, que abasta tots els nuclis urbans del municipi, (Manacor, Porto Cristo, s'Illot, Son Macià i Cales de Mallorca) i que es prolongarà durant tot un mes.

MANACOR. NAVIDAD. Éxito rotundo del belén de la ermita.

El regidor d’Activitats i Serveis Generals, Carles Grimalt, és en part responsable de l’organització d’aquests esdeveniments i es mostra «molt content de l’arribada per fi de les festes de Nadal a la nostra ciutat». Des del seu departament s'ha volgut aportar un ambient especial: «El programa ja de per si és molt extens, però des de Fires hem volgut organitzar a més uns mercats de Nadal que esperem alegreu tots els manacorins i manacorines». Aquestes Fires de Nadal van començar a Porto Cristo el passat diumenge 11 i arribaran a la ciutat aquest divendres 16, perllongant-se fins el diumenge 18. No només es podrà gaudir de les típiques paradetes, que posaran l'accent en el producte local i l'artesania, sinó que hi haurà tota una completa animació que tindrà a la música un dels seus punts forts. Així ho descriu Grimalt: «Hi haurà actuacions musicals amb músics locals, djs i diumenge tindrem molta animació infantil i jazz».

MANACOR - ILUMINACION NAVIDEÑA

Amb això es busca dinamitzar la ciutat, el seu comerç i crear un gran ambient nadalenc. Com relata el mateix regidor, «tot ajudarà que aquests dies tan especials siguin més amens encara» i subratlla la unió de totes les propostes de les diferents àrees de l'Ajuntament ja que «juntament amb les altres iniciatives, com les grans figures instal·lades i la il·luminació de la ciutat, faran de Manacor un lloc idoni per viure els dies previs a l'arribada de les festes i l'any nou».