'Helena la balena'. | Redacción Cultura

TW
0

Conferencia. A las 19.30 horas, en la sede de la Societat Arqueològica Lul·liana de Palma (Monti-sion, 9), la charla Els mariners de Mallorca al segle XIV. Historiografia, fonts i perspectives d’investigació, a cargo de Wilfrid Tannous.

Espectáculo. A las 18.00 horas, en la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor (Pare Andreu Fernández, 12), Els barrets d’Enric Valor, a cargo de Dani Miquel i Antich ‘Musiqueries’.

Escena. A las 21.00 horas y a las 21.45 horas, en los bares Son Muro e Intensiu de Muro, Helena la balena y Urgències 24 hores, dentro de Dones a escena de Teatre de Barra.

Literatura. A las 19.00 horas, en la librería Literanta de Palma (Can Fortuny, 4A), inicio del club de lectura del mes de marzo. A partir del libro Las chicas de campo, de Edna O’Brien.

Cine. A las 19.00 horas, en el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma (Concepció, 12), proyección de 14 km, de Gerardo Olivares. Dentro del programa Mediterrània, mar de pobles.

Curso. A las 18.00 horas, en el Centro de Enseñanza Superior Alberta Giménez (CESAG) de Palma, inicio del curso Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, 50 anys. De l’Art Work a The Beatles Rock Band.

Taller. A las 17.30 horas, en la Biblioteca Municipal d’Alaró, el cuentacuentos La Caputxeta forçuda, dentro del Taller coeducació Dia de la dona treballadora.