TW
0

Deu capçaleres de premsa amb edicions en Internet, tres emissores de ràdio i dos canals de televisió, conformen la seva oferta informativa.

Dir Grup Serra és dir lideratge informatiu a Balears. Premsa, ràdio, televisió i Internet són els suports en que es sustenten els mitjans que conformen aquesta empresa d'empreses, únic grup de comunicació de Mallorca amb capital exclusivament local.

La primera pedra del Grup Serra la col·locà Pere A. Serra, el seu president-editor, allà per l'any 1950, amb la fundació de l'editorial Atlante en el carrer de Sant Feliu de Palma. De llavors s'han succeït la creació i engegada de diversos projectes, la majoria dels quals conformen avui en dia, l'ampla i variada oferta informativa del Grup Serra.

L'apartat informatiu té una importància essencial, però no menys important ha estat l'aposta cultural que ha realitzat el Grup Serra a través dels seus mitjans. La divulgació cultural sempre ha presidit els suplements i col·leccionables que ofereixen els seus diaris. La Gran Enciclopèdia de Mallorca representa un bon exemple d'aquesta oferta complementària. Fascicle rere fascicle s'ha acabat convertint en una obra imprescindible.

D'altra banda, el Club Ultima Hora ha apropat a Mallorca a il·lustres personatges del món de la cultura, de l'esport, de la ciència i de la política.

La nota social la posa el Grup Serra, amb el lliurament dels Siurells de Plata de Ultima Hora, dels Micròfons de Plata de Ultima Hora Radio, i dels Premis Primera Plana del Diari de Balears. Amb aquest sempre agradable motiu, es celebra una gran gala, que reuneix el més destacat de la societat local. Sempre sensible a les activitats de la Reial Acadèmia de Medicina, és sempre un destacat portaveu i benefactor.