Campo de 'pailownias' en sa Vall de Manacor propiedad de la gamilia Galmés. | Guillem Mas
Manacor25/02/12 0:00
El mundo de la agricultura busca alternativas para subsistir. Este es el caso de Miquel Galmés, un técnico agrícola de Manacor que ha apostado decididamente por la plantación de especies destinadas a la obtención de madera para la industria local y aprovechamiento de la biomasa con finalidades energéticas.
6 comentarios
Para comentar es necesario estar registrado en Ultima Hora
Si nos salvamos de alguna forma, sera gracias al sector primario, tan maltratado y hundido, muy lamentablemente.
Sr ensenyat,les tomatigues son originàries d´America i aqui en tenim de sempre.Una cosa és material vegetal importat sense passaport ni control sanitari i l´altre és material registrat hibridat i clonat produint plantes estèrils NO INVASIVES que produeixen flors ideals per a les abelles,fulles pel bestiar i fusta per emprar d´una forma o l´altre.El cas del becut ve arrell d´una entrada d´Egipte de planta adulta que no es va controlar,totes les palmeres son forànies,res autòcton.Si volem avançar hem d´avançar amb realitats i coses tangibles,siguin les que siguin. un saludo
A aquest tècnic agrícola i a la Conselleria d'Agricultura, li demanaria si han pensat alguna vegada si aquestes plantes que NO SÓN ORIGINÀRIES de Mallorca, poden implicar problemes de sanitat vegetal a les plantes autòctones. Com a apicultor porto anys tractant a les abelles contra el paràsit la "varroa", precisament importada d'Àsia, i que és impossible d'eradicar. Les palmeres "canariensis" també afectades pel "becut vermell", estàn devastant l'illa. Penso que feim les coses malament, i després ens lamentem.
i+d = miquel galmes
Amb gent amb tanta empempta com en miquel, no hi hauria crisi. !!!! Visca Manacor!
Amb aquest article, he descobert una de les claus del dinamisme i la prosperitat xineses: ens encomanarà als mallorquins prosperitat i feina?