La regidora Antònia Llodrà.

Les Festes del Carme de Porto Cristo porten des del 6 de juliol en plena activitat. Fins dia 21 esperen els actes més intensos, que comenta la delegada de l’Ajuntament de Manacor per a la localitat, Antònia Llodrà.

–¿Què defineix les Festes a Porto Cristo?

–Sobretot les defineix la gran participació. Tots els col·lectius, associacions i veïns en general aporten el seu granet de sorra perquè siguin unes festes molt especials cada any.

–¿Quines són les principals característiques?

–Les nostres festes es defineixen per estar pensades per a tothom, sense importar-ne l’edat. Aquest any una de les grans novetats és la inclusió d’activitats per a la franja d’edat d’entre 0 i 3 anys, però qualsevol persona hi podrà trobar alguna cosa. Destacaria sens dubte la Fira Nocturna del divendres 12, que és un dels actes més esperats. Però també hi ha esdeveniments molt importants com la Cursa Nocturna, que se celebrarà el proper dijous 18.

PORTO CRISTO. FERIAS. Feria nocturna. El núcleo de Porto Cristo ha empezado la semana de las fiestas dedicadas a la Mare de Dé

–Quines novetats podria destacar?

–Es recuperen dues activitats que han estat molt demandades, el Concurs de dibuix, de dimecres 17, i el Torneig de Penals a la platja del diumenge 14. Però també hi haurà un acte totalment nou, la Nit dHavaneres dilluns 15.

–¿Com convida a participar en la celebració?

–Són unes festes molt consolidades i demandades. Només cal venir, gaudir de Porto Cristo, una localitat sempre oberta a tothom.