'Ella', con Marisol Ramírez. | Redacción Cultura

TW
0

Escena. A las 20.00 horas, en el Teatre Mar i Terra de Palma, Peter Pan, a cargo de Escolàpies Palma.

Taller. A las 12.00 horas, en la sala infantil de la Biblioteca Pública de Palma Can Sales, taller de manualidades con motivo del Tolkien Reading Day.

Cine. A las 20.00 horas, en el Teatre Municipal Catalina Valls de Palma (Passeig Mallorca, 9), proyección de la película Benvinguts al Nord, de Dany Boon. Dentro del ciclo 4 mirades sobre la Ciutat.

Teatro. A las 20.30 horas, en el Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma (Plaça de Miquel Maura, 1), representación de la obra Una bona galtada, a cargo de los alumnos del Col·legi Santa Mònica.

Escena. A las 20.00 horas, en el Centre Cultural Sa Nostra de Palma (Concepció, 12), representación de la pieza Ella, dirigida por Assun Planas e interpretada por Marisol Ramírez.

Coloquio. A las 19.00 horas, en la Llar de Manacor (Nou, 46), el coloquio La igualtat de gènere i persones majors.

Conferencia. A las 19.00 horas, en la sala de plenos del Consell de Mallorca en Palma (Palau Reial, 1), se impartirá la conferencia El mariner Antonio Barceló i el seu temps, a cargo de Miquel Deyà Bauzá.

Teatro. A las 20.00 horas, en el Teatre de Manacor, II Vero Amico, del CC Sant Francesc d’Assís. Dentro de la XXXI Mostra de Teatre Escolar.